Tijdens een workshop Art Clay Silver maak je in 1 dag je eigen zilveren sieraad. Het is een leuke creatieve workshop en een leuke invulling voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, zussendag, verjaardag, teambuilding of gewoon om jezelf te verwennen! 


Art Clay, ook wel zilverklei genoemd, is kneedbaar zilver en kan op een eenvoudige manier gekneed worden tot een sieraad. Na bewerking en verhitting heb je een 99,9% puur zilveren ring, hanger, bedeltjes, kraaltjes of oorbellen.


Aan het einde van de dag ga je trots naar huis met een uniek zelfgemaakte zilveren sieraad en heb je een leuke, creatieve en gezellige dag gehad!


 

Workshop Art Clay


Er zijn verschillende workshops te volgen, variërend van 3 uur, voor een vrijgezellendag, tot een workshop die de hele dag duurt. De workshops worden gegeven door een gecertificeerde Art Clay instructeur.


Kijk rustig rond op deze site voor meer informatie, inschrijfdata en mogelijkheden en ik hoop je binnenkort gezellig te mogen verwelkomen in een van mijn workshops en mag verblijden met een bijzonder en persoonlijk sieraad.


Hartelijke groet,

Wendy van Toorenburg

Home  charmedjewels✿  Art Clay Silver  ✿  Workshops  ✿  Data  ✿  Impressie  ✿  Contact  ✿  A Touch of Love  ✿

©2006 - 2013 all rights reserved by Charmed Jewels

Maak je eigen zilveren sieraad